Mădălina Manole s-a sinucis

Mădălina Manole a murit chiar de ziua ei. Trupul ei neînsufleţit a fost găsit în această dimineaţă la ora 6.30, în casa sa din Otopeni.Una dintre opţiunile considerate de anchetatori este sinuciderea cu somnifere, potrivit Antena3. Poliţia nu a confirmat încă aceast variantă, dar cântăreaţa ar fi luat mai multe medicamente în timpul nopţii.
Mădălina Manole ar fi împlinit astăzi 43 de ani. Cântăreaţa era căsătorită de 15 ani şi avea un copil în vârstă de un an.
Cunoscuţii cântăreţei nu sunt de acord cu ipoteza sinuciderii. Monica Anghel şi Aurelian Temişan nu cred că Mădălina şi-ar fi luat viaţa cu prea multe medicamente.
“Mădălina era o fată OK, plină de viaţă, luptătoare. Nu înţeleg de ce. Văd un copil şi un bărbat care s-o iubească, nu înţeleg pur şi simplu”, a spus Monica Anghel la Realitatea TV.
“Ne-am întâlnit întâmplător cu câteva luni în urmă. Nu părea să aibă probleme. A fost una dintre cele mai energice persoane şi pozitive în gândire. Stau cu telefonul în faţă acum şi aş vrea să o sun să constat că a fost o glumă macabră. Spunea că este împlinită mai ales datorită copilului”, a spus Aurelian Temisan, citat de Adevarul.
Mădălina Manole, pe numele ei real Magdalena Manole, s-a născut pe data de 14 iulie 1967 în localitatea Vălenii de Munte. “Fata cu părul de foc” şi-a făcut debutul muzical la vârsta de 15 ani şi a lansat un nou album în luna mai. Manole a acuzat însă probleme cu inima şi a anulat concertul de promovare al albumului.
“Despre mine, pe scurt?… M-am recompus sufleteşte şi merg mai departe, preţuind cu toată fiinţa mea tot ceea ce am primit şi primesc de la viaţă! Restul e… mişcare de rezistenţă!”, scria pe blogul personal Mădălina, acum două luni.

Related posts

Leave a Comment