Menținerea de taxe și tarife pentru două instituții culturale din Cluj

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj a inițiat două proiecte de hotărâre care vizează menținerea, la nivelul din 2021, a taxelor și tarifelor ce vor fi aplicate în anul 2022 de două dintre instituțiile de cultură subordonate forului administrativ județean.

Astfel, atât în cazul Bibliotecii Județene ,,Octavian Goga”, cât și în cel al Teatrului de Păpuși ,,Puck”, cuantumul sumelor pentru bilete și abonamente, aplicate cititorilor și spectatorilor, va rămâne neschimbat.

“Instituțiile de cultură subordonate nouă au reușit să se adapteze, cu succes, contextului actual care ne confruntă și să atragă, astfel, un public numeros, de toate vârstele, chiar și în această perioadă. Vom susține, în continuare, activitatea cestora și îi încurajăm pe clujeni să le treacă pragul, asigurându-i de faptul că sunt luate toate măsurile de protejare a sănătății lor” a precizat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

În condițiile actualei pandemii, prin păstrarea cuantumului sumelor percepute pentru serviciile prestate de bibliotecă, prin nivelul și predictibilitatea acestora, se urmărește încurajarea utilizării serviciilor de un număr cât mai mare de beneficiari, cititori de toate vârstele. În ceea ce privește instituția teatrală, scopul acestei decizii este de a atrage un public cât mai numeros la spectacolele puse în scenă de echipa de actori a Teatrului ,,Puck”, dar și a partenerilor implicați în proiecte comune.

Related posts

Leave a Comment