Ludovic Orban cere voturile liberalilor clujeni. Fostul ministru al Transporturilor are susţinerea a 27 de organizaţii judeţene

Liderul PNL, Ludovic Orban, s-a întâlnit cu membrii conducerii judeţene a PNL. Ludovic Orban, care candidează pentru postul de preşedinte al PNL, doreşte să îi convingă pe cât mai mulţi dintre liberalii clujeni să îl voteze la alegerile interne care vor avea loc în luna iunie. Ludovic Orban este de părere că PNL Cluj ar trebui să fie bine reprezentat în viitoarea echipă de conducere a principalului partid de Opoziţie.

Candidatul la şefia PNL consideră că are cele mai mari şanse de a deveni preşedintele acestui partid. Ludovic Orban a anunţat că are susţinerea a 27 de organizaţii judeţene. Unele dintre organizaţiile judeţene ale PNL încă nu au decis pe cine vor susţine în competiţia pentru şefia partidului.

 

Conducerea PNL Cluj a decis însă, de acum câteva zile, să nu îl susţină oficial pe niciunul dintre candidaţi, ci să recomande delegaţilor la Congresul PNL să voteze în conformitate cu propriilor lor conştiinţe. În schimb, unii dintre liderii PNL Cluj, precum deputatul Adrian Oros, au anunţat că îl vor susţine pe Ludovic Orban.

Related posts

Leave a Comment