Love Quiz cu premii pentru îndragostiţi, la Iulius Mall

Iulius Mall premiază îndrăgostiţii. În luna februarie, mall-ul din Cluj a pregătit o serie de surprize.Tu și perechea ta veți putea câștiga premii care să vă sărbătorească dragostea. Află cât de bine vă cunoașteți și Iulius Mall vă răsplătește cu posibilitatea de a petrece Valentine`s Day în stilul vostru.

Știm cât de mult vă place să petreceți timpul în doi, la Iulius Mall. De Valentine`s Day, cumpărăturile din magazinele preferate vă oferă șansa de a câștiga premii inimaginabile. În perioada 8 – 13 februarie 2016, în intervalul orar 15.00 – 20.00, perechile de îndrăgostiți pot participa la concursul „Love Quiz”.

Tot ce trebuie să facă este să acumuleze cumpărături în valoare de minimum 100 de lei și să se înscrie la Info Point sau la echipa de „cupidoni” din mall. În funcție de preferințele lor în materie de petrecere a timpului în doi, amorezii pot alege pentru ce categorie de premiu concurează: o escapadă romantică, un week-end la ski sau o sesiune de shopping. Pentru a-și dovedi cât de bine se cunosc și cât de intense le sunt sentimentele, partenerii vor răspunde simultan la întrebările despre jumătatea lor, afișate pe două ecrane digitale, pe care rulează aplicația „Love Quiz”. Punctele se vor acorda atunci când ambii participanți răspund la fel.

La final de campanie, pe 13 februarie, primele trei cupluri cu cele mai mari scoruri de la fiecare categorie vor fi răsplătite pentru iubirea pe care și-o poartă cu premii mult dorite pentru Ziua Îndrăgostiților. Iulius Mall Cluj le oferă trei excursii de două zile pe pârtia de la Buscat Ski Resort, trei week-end-uri romantice la Grand Hotel Italia și trei sesiuni de shopping în doi la magazinele din Iulius Mall, în valoare de 2.000 de lei fiecare. Iar pentru că dragostea este dulce, în fiecare zi, primele 50 de cupluri participante vor primi gogoși de la Donuteria din Iulius Mall Cluj.

Related posts

Leave a Comment