Locuri de muncă pentru români, în cele mai exotice ţări


Românii îşi găsesc un loc de muncă pe site-urile de recrutare. Dubai, Abu Dhabi, Ajman, Qatar, Arabia Saudită sunt principalele destinaţii exotice de lucru pentru români.La început de an, site-urile de recrutare oferă mii de posturi în ţările exotice pentru românii bine pregătiţi. Statele din jurul Golfului Persic sunt pe primul loc. Astfel, eticheta de ‘căpşunari’ pusă românilor plecaţi la muncă în Europa începe să fie înlocuită de cea de specialist în ţările exotice.
Puteţi fi, de exemplu, angajaţi în Dubai. 130 de posturi oferă acolo compania aeriană Emirates. 80 de români îşi pot găsi de muncă la porţile de îmbarcare, birourile de transferuri şi check-in, în timp ce alte 50 de joburi sunt oferite pentru însoţitorii de zbor.
Dacă aţi visat să câştigaţi suficient de mult ca să ajungeţi în insulele Caraibe, acum e momentul să îmbinaţi utilul cu plăcutul. Acolo predomină industria divertismentului. 30 de posturi sunt disponibile într-un club renumit unde salariile ajung la 1.400-1.600 de dolari pe lună.
Din a doua parte a anului trecut, regiunea din America Centrală a început să recruteze şi medici români. Un anatomo-patolog poate să câştige anul acesta în Caraibe 3.500 de euro pe lună plus maşină şi apartament mobilat, în timp ce un psihiatru, până la 5.000 de euro.

Related posts

Leave a Comment