LIVE: Monarhie sau republică? Fundația Corneliu Coposu îi premiază pe câștigătorii concursului de eseuri

Una dintre cele mai prestigioase organizații neguvernamentale din România, Fundația Corneliu Coposu, îi premiază pe câștigătorii concursului de eseuri organizat în memoria Seniorului politicii românești, cu tema ”Monarhie sau republică?”

Ceremonia are loc on-line, live, cu participarea președintelui Fundației Academia Civică, poeta și scriitoarea Ana Blandiana, care este și inițiatoarea Memorialului de la Sighetu Marmației, și a președintelui executiv al Fundației Corneliu Coposu, Ion Andrei Gherasim, fost șef de cabinet al lui Corneliu Coposu.

La dezbaterea live mai participă premianții din acest an: Andrei Marin (premiul I), Ovidiu Suătean (premiul II) și Emilian Drancă (premiul III).

Related posts

One Thought to “LIVE: Monarhie sau republică? Fundația Corneliu Coposu îi premiază pe câștigătorii concursului de eseuri”

  1. […] La dezbatere participă președintele Fundației Academia Civică, poeta și scriitoarea Ana Blandiana, care este și inițiatoarea Memorialului de la Sighetu Marmației, și președintele executiv al Fundației Corneliu Coposu, Ion Andrei Gherasim, fost șef de cabinet al lui Corneliu Coposu, potrivit ClujToday.ro. […]

Leave a Comment