LIVE. Emil Boc anunță noi măsuri împotriva coronavirusului

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a organizat azi prima sa conferință on-line de presă, în care a anunțat noi măsuri pentru combaterea răspândirii coronavirusului în cel mai mare oraș din Transilvania, potrivit ViaCluj.tv.

Printre acestea se numără prelungirea închiderii creșelor. De asemenea, activitățile programate în spații precum Baza Sportivă Gheorgheni sunt anulate. Mijloacele de transport în comun, stațiile de așteptare și piețele sunt dezinfectate.

Primarul Clujului a făcut un apel către cetățenii orașului să stea acasă. Tot el le-a mulțumit tuturor cadrelor sanitare și tuturor funcționarilor publici care sunt implicați în asigurarea funcționării statului.

Pentru a-i descuraja pe clujeni să circule prin oraș, capacitatea de transport a Companiei de Transport Public a fost redusă la 65 la sută din cea obișnuită. Gradul de încărcare a mijloacelor de transport în comun este cuprins între 15 și 40 la sută. Primarul le recomandă clujenilor să folosească măști, în cazul în care trebuie să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun.

Related posts

One Thought to “LIVE. Emil Boc anunță noi măsuri împotriva coronavirusului”

  1. BCR

    Și dacă actele sunt valabile de ce nu dispuneți închiderea spclep? Vin oameni din zonele galbene și roșii frecvent. Inconștiența e maxima. Iar noi stam sa așteptăm pe acel inconștient care ne va îmbolnăvi. Halal măsură.

Leave a Comment