Light up your winter holidays la Iulius Mall

Clujenii sunt invitati sâmbăta, 24 noiembrie, la Iulius Mall, pentru a lua parte la aprinderea luminitelor care decorează centrul comercial.

Este oficial! Ne-am pregătit intens pentru a întâmpina sărbătorile de iarnă într-un decor de poveste si lansăm invitatia de a ni te alătura sâmbătă, de la ora 18.00, la evenimentul special de aprindere a luminitelor de Crăciun.

Ne vom reuni în jurul bradului amplasat în Curtea de Onoare, acolo unde îsi va face aparitia si cel mai iubit bătrânel, după ce a defilat într-o paradă alături de prietenii săi, împărtind celor prezenti din energia si bucuria lor. Pomul de Crăciun de la Iulius Mall Cluj are 15 metri înaltime si reprezintă cadoul special al ajutoarelor Mosului. Este împodobit cu spiridusi care pregătesc daruri, decoratiuni tematice si nenumărate luminite, iar baza este o cutie de cadou gigant, simbol al sezonului mult asteptat. Tot aici vei descoperi si coloane imense sub forma unor picioare de spiridusi, care să îti amintească că, în această perioadă, Iulius Mall Cluj se transformă în „Fabrica de cadouri”.

După aprinderea luminitelor de Crăciun, te invităm la un concert cu melodii de sezon, sustinut de AD Libitum Voices. Vocile puternice si calde ale artistilor te vor ajuta să intri în atmosfera de sărbătoare, creată cu ajutorul decorurilor desprinse din cărtile cu basme.

Pentru că prichindeii sunt cei care asteaptă cu nerăbdare Crăciunul, Iulius Mall Cluj le-a pregătit si mai multe surprize. De la ora 19.00, cei mici vor urmări piesa „Tara lui Împreună”, sustinută de Teatrul Puck. În regia lui Chris M. Nedeea si după un text original al lui Ovidiu Pecican, spectacolul redă într-un cadru idilic frumuseţea şi valorile tradiţionale româneşti. Include trimiteri către momentul istoric al Unirii din 1918, cu elemente specifice baladelor populare şi istorice, marcând astfel Centenarul Marii Uniri.

Întregul mall s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare. În Atrium va trona un orăsel al cadourilor, unde copiii vor descoperi traseul darurilor, de la scrisorile primite de Mos Crăciun, atelierul în care se pregătesc jucăriile si banda care le transportă, până la tolba de catifea rosie care le ascunde. Stelute aurii si o sumedenie de luminite strălucitoare au împodobit Iulius Mall Cluj, iar brăduti ornamentali si scenete tematice te vor încânta în periplul tău în căutarea cadourilor.

Vino sâmbătă, 24 noiembrie, la Iulius Mall Cluj, să ne bucurăm împreună de strălucirea sărbătorilor de iarnă!


Related posts

Leave a Comment