Liderul sindical al medicilor cere redeschiderea spitalelor

Președintele Camerei Federative a Sindicatelor Medicilor din România, chirurgul Victor Eșanu, cere reluarea activității normale în spitalele alocate până acum tratamentului bolnavilor infectați cu coronavirus. Victor Eșanu afirmă că pacienții obișnuiți au nevoie de tratamentele de care au fost privați de la izbucnirea pandemiei. Medicul Victor Eșanu, care lucrează în ambulatoriul Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj, este de părere că bolnavii de coronavirus pot fi tratați în spitalele modulare amenajate în această perioadă.

Scăderea numărului pacienților infectați cu coronavirus oferă perspectiva reluării activității normale în spitalele implicate până acum în lupta împotriva pandemiei. Acest lucru este absolut necesar, este de părere președintele Camerei Federative a Sindicatelor Medicilor din România, doctorul Victor Eșanu.

Medicul Victor Eșanu atrage atenția că sunt mulți pacienți care suferă de boli la fel de grave ca și infecția cu coronavirus. El spune că viețile acestor oameni sunt puse în pericol dacă nu primesc tratamentul adecvat.

Medicul Victor Eșanu este de părere că bolnavii care suferă de coronavirus pot fi tratați în spitalele modulare amenajate de autorități. De asemenea, el cere autorităților să continue investițiile în sistemul medical și afirmă că situații precum cea provocată de pandemia de coronavirus demonstrează necesitatea realizării unor proiecte precum cel al spitalelor regionale de urgență.

Related posts

Leave a Comment