Legături aeriene între Aeroportul Internațional Cluj-Napoca și Aeroportul Charles de Gaulle din Paris

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj și compania aeriană Blue Air anunță lansarea unei noi rute, Cluj-Napoca – Paris Charles de Gaulle. Conexiunea cu importantul hub european, reprezintă o noutate pentru Aeroportul Internațional Cluj și facilitează accesul pasagerilor la numeroasele conexiuni oferite spre întreaga lume. 

Paris – Charles de Gaulle este cel mai mare aeroport al Franței și al doilea din Europa, întrucât la nivelul anului 2019 a fost tranzitat de peste 76 milioane de pasageri. Situat la doar 25 kilometri de centrul Parisului, călătoria de la aeroport până în capitala Franței, durează aproximativ 45 de minute.

Zborurile spre destinaţia Paris Charles de Gaulle vor fi operate cu 2 frecvenţe/săptămână, după programul următor:

Destinația Debut rută Zile de operare Program de operare
Paris Charles de Gaulle (CDG)  

Din 23 aprilie 2021

 

luni şi vineri

CLJ 07:00

 

CDG 09:30

CDG 08:40

 

CLJ 13:05

Observație: Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare

Creșterea operațiunilor de zbor desfășurate de către Blue Air, precum și noutățile pe care acest operator le aduce rețelei de rute disponibile pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, răspunde necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic – respectiv trafic business, etnic sau turistic – și oferă opțiuni atractive de călătorie la prețuri accesibile.

Related posts

Leave a Comment