La final de an, Tiberiu Zelencz colindă cu fonduri pentru reabilitarea şi modernizarea şcolilor din Nireş şi Sânmărghita

La final de an, primarul Tiberiu Zelencz colindă cu fonduri pentru reabilitarea şi modernizarea şcolilor din Nireş şi Sânmărghita, după ce în această dimineaţă, edilul a anunţat că a semnat contractul de finanţare pentru reabilitarea şi modernizarea şcolilor din localităţile Nireş şi Sânmărghita.

 

 

„Am deosebita bucurie de a vă anunţa că în această dimineaţă am semnat, la Bucureşti, contractul de finanţare cu Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, pentru reabilitarea şi modernizarea şcolilor din localităţile Nireş şi Sânmărghita, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

Investiţia la unitatea de învăţământ din Nireş va fi de 960 mii lei, din care 904 mii lei sunt de la bugetul de stat, iar diferenţa va fi suportată de la bugetul local. La Sânmărghita, valoarea investiţiei se ridică la 720 mii lei, din care 672 mii sunt primiţi de la bugetul de stat, iar la fel si aici, diferenţa va fi suportată de la bugetul local.

Ştiu că la nivelul comunei Mica sunt multe lucruri care aşteaptă să fie rezolvate, însă consider că orice finanţare nerambursabilă este binevenită, indiferent de obiectiv, iar noi facem toate demersurile pentru obţinerea a cât mai multe fonduri pentru comuna noastră” a anunţat primarul comunei Mica.

 

Primarul localităţii Mica a semnat zilele trecut şi contractul de finanţare nerambursabilă, cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, în valoare de 352.000 euro, pentru „Modernizarea şi dotarea căminelor culturale din comuna Mica”. Lucrările de modernizare vor fi demarate în cursul anului 2017, după finalizarea procedurilor de achiziţii.

Related posts

Leave a Comment