La Expo Transilvania a început Târgul De Vacanțe, cel mai mare târg turistic din Transilvania

Doritorii de vacanțe de orice fel sunt invitați pe 8, 9 și 10 martie, între orele 10:00 – 19:00, să-și găsească, la prețuri promoționale, destinațiile visate sau să descopere altele noi și inedite. Vizitatorii târgului vor avea posibilitatea, ca în fiecare an, să își achiziționeze vacanța dorită în regim de early booking.La fel ca în anii precedenți, târgul va avea loc la Expo Transilvania, cel mai mare spațiu expozițional din Cluj-Napoca, oferind 3500 mp de spațiu disponibil care, cu ocazia târgului, va fi dedicat variatelor standuri de promovare turistică, unei zone de entertainment și timp liber, și desfășurării diverselor activități culturale, de divertisment sau de promovare.

Prima ediție a TârguluiDeVacanțe a avut loc în 2010. De atunci, evenimentul s-a bucurat de un real succes atât în rândul participanților cât și al vizitatorilor. Prin prezența unui număr semnificativ de tur-operatori, agenții de turism, pensiuni și hoteluri din țară și străinătate, companii aeriene și reprezentanți ai diferitelor zone turistice din România, târgul reușește să atragă vizitatori și persoane interesate de achiziționarea unui pachet turistic cât mai avantajos.

Evenimentul este organizat de Amprenta Advertising. Târgul se bucură anul acesta de încheierea unui parteneriat de promovare cu ANAT și de încrederea acordată de către cea mai mare asociație patronală din turismul românesc care a selectat în acest an Târgul De Vacanțe ca partener la Cluj.

Related posts

Leave a Comment