Iulius Mall Cluj sustine demersurile Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor prin verificarea suplimentară a chiriasilor din Food Court

În contextul actiunilor tematice efectuate de institutiile abilitate la unitătile de alimentatie publică din Cluj-Napoca, Administratia Iulius Mall sustine aceste initiative si, împreună cu operatorii de restaurante din food court, a luat decizia de a demara operatiuni preventive si suplimentare de igienizare, dezinfectare si dezinsectie.
Totodată, a demarat o procedură de verificare a procesului tehnologic de preparare a alimentelor în restaurantele din food court. Astfel, întrucât testele pot fi realizate doar în timpul programului, locatiile din food court ?s-au întrerupt temporar activitatea pe partea de preparare a alimentelor.

Subliniem faptul că Administratia Iulius Mall Cluj este în permanentă preocupată să le ofere clientilor servicii la cele mai înalte standarde, astfel că acordă o atentie deosebită respectării normelor sanitare şi de igienă prevăzute de legislaţia în vigoare. În acest sens, Iulius Mall Cluj îsi îndeplineste toate obligatiile, realizând operatiunile de dezinsectie, dezinfectie si deratizare cu o frecventă sporită, mai exact, de două ori pe lună în zona de food court, incluzând spatiile operatorilor, sala de mese, grupurile sanitare din proximitate si alte spatii comune. Aceste lucrări sunt efectuate cu o firmă externă, autorizată să furnizeze servicii profesionale de dezinsectie, dezinfectie si deratizare.

De asemenea, operatorii realizează lucrări individuale de dezinsectie ori de câte ori consideră necesar, suplimentar fată de intervalele prevăzute de lege. Zilnic, după finalizarea programului, în zona food court se efectuează operatiuni complete de curătenie si degresare, atât în spasiile închiriate, cât si pe cele comune.

Totodată, pentru mentinerea nivelului de calitate al serviciilor oferite, Administratia Iulius Mall Cluj verifică periodic locatiile de alimentatie publică, iar dacă sunt identificate vulnerabilităti, activitatea acestora este sistată temporar, până la remedierea aspectelor sesizate.

Sustinem activitatea autoritătilor competente de a verifica unitătile de alimentatie publică si vom da curs tuturor actiunilor în acest sens, pentru a ne asigura că mentinem standardele înalte ale serviciilor oferite publicului.

Iulius Mall Cluj este o locatie îndrăgită pentru petrecerea timpului liber, inclusiv pentru diversitatea optiunilor de dining. Centrul comercial propune cea mai variată ofertă de food & beverage, atât prin cele peste 20 de restaurante cu specific international din food – court, cât si a celorlalte locatii.

Related posts

Leave a Comment