Hooverphonic concertează în premieră la Cluj

Trupa belgiană Hooverphonic va fi cap de afiş la Photo Romania Festival, care va avea loc la Cluj în intervalul 16-25 mai. Considerat de britanicii de la The Telegraph drept “cel mai important festival de fotografie din Estul Europei”, Photo Romania Festival aduce la Cluj invitaţi consacraţi din 10 ţări şi are în program 40 de expoziţii, 16 workshopuri, cinci concerte, şase competiţii şi 20 de evenimente speciale.

Fanii celor de la Hooverphonic îi vor putea vedea live pe belgieni la Cluj cu ocazia concertului pe care aceştia îl vor susţine pe 19 mai la Sala Sporturilor. Evenimentul este parte a celei de-a patra ediţii a Photo Romania Festival care se va desfăşura anul acesta între 16 şi 25 mai. Biletele pentru acest concert vor fi puse în vânzare pe 15 martie şi vor putea fi achiziţionate de pe www.biletmaster.ro. Tichetele vor costa între 60 şi 180 de lei, dar în perioada 15 martie – 15 aprilie se pot cumpăra bilete early-bird cu reducere de 15%.
Hooverphonic a fost fondată în 1995 şi a scos până în prezent şapte albume, care au propulsat-o în topurile europene şi nu numai. Belgienii au câştigat titlul de cea mai bună trupă a anului 2013 la premiile Music Industry Awards, dar au şi două discuri de la platină. De altfel, ultimul lor album care a fost lansat pe 15 noiembrie, anul trecut, ”Reflection”, a câştigat discul de platină la scurt timp de la lansare. Hooverphonic şi-a început deja turneul de promovare a ultimului album, iar pe parcurs vor concerta în Paris, Londra, Roma, Amsterdam, Bruxelles, dar şi în alte capitale europene.

Related posts

Leave a Comment