HealthFEST: Festival dedicat sănătății cu abordare holistică – Află când și unde se desfășoară

Conceptul de sănatate a ajuns sa fie bagatelizat si paradoxul face ca sănatatea să devină importantă abia atunci când o pierdem. HealthFEST  este un festival dedicat sănătății promovând o abordarea holistică și integrativă a stării de bine. Altfel spus la Healthfest vom pune accent pe toate cele 8 elemente care stau la baza conceptului de sănatate:

  1. FIZIC ( sanatate fizică )
  2. EMOȚIONAL
  3. SPIRITUAL
  4. SOCIAL
  5. INTELECTUAL
  6. FINANCIAR
  7. OCUPAȚIONAL
  8. MEDIU

Evenimentul se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 15-18 septembrie in Parcul Central la cladirea CASINO  și la cinematograful DACIA.

FOODICINE – ”Mâncarea este o necesitate, dar a mânca cu înțelepciune  este o artă” – acesta este doar unul dintre sutele de citate care leaga sănătatea de o alimentație echilibrată. Pentru că nutriția este extem de importantă am alocat un spatiu in cadrul HealthFEST unde participanții pot să intre în contact cu conceptul de alimentație sănătoasă.

ZONA DE RELAXARE – Vom  amenaja o zonă unde festivalierii sa se poată relaxa sau sa-si savureze mancarea , bauturile și deserturile sănătoase.

ZONA DE ACTIVITAȚI – Vineri, Sâmbătă și Duminică simțurile participanților vor fi activate cu : Muzică, ședințe de Mindfulness, terapie prin Artă, Yoga, Aroma terapie, si multe altele

ROAD SAFTY – Studentii de la UMF cluj împreună  si  NapocaRally vor milita pentru condus defensiv.

DONEAZĂ – OSM se alatură festivalului pentru a le  explica participantilor care sunt beneficiile donării de sânge.

CIRCUIT PLURIDISCIPLINAR –  Pentru copii va fi o ocazie bună să înțeleagă ce rol are fiecare profesie în echipa medicală, iar pentru adulți circuitul este construit în așa fel încât să ii ajute să se orienteze către specialitatea potrivită atunci când vor avea nevoie.

Terapie prin DANS –  vineri seara și sâmbătă seara ne relaxăm pe ritmuri de latino cu prietenii noștrii de la BAILArte.

Related posts

Leave a Comment