Gest INCREDIBIL si mesaj emotionat al lui ARMIN Van Buuren la final de Untold

Armin Van Buuren a făcut mai multe suprize publicului care a rămas până la final alături de el, pe Cluj Arena, la Untold 2018, după aproape 8 ore în care a mixat fără întrerupere: i-a îmbrăţişat, a dat autografe şi le-a oferit în premieră ultima lui piesă, dedicată fiului său. Ciţiţi mai jos mesajul emoţionant şi plin de modestie al DJ-ului olandez.

”Vă mulţumesc foarte mult! Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc! Toată lumea m-a întrebat cât de mult voi mixa. Şi eu le-am spus că voi mixa atâta timp cât lumea va fi aici. Adică, toţi credeţi că e special că sunt eu aici, dar eu cred că este special că sunteţi voi aici. Eu am fost aici şi când nu era nimeni. Nu era distracţie. Acum sunteţi aici şi e distracţie! Tuturor fanilor, celor care sunt aici, celor care ne văd online le spun că nu e important cât de mult mixezi, ci e importantă iubirea faţă de fanii tăi. Vă mulţumesc foarte mult! Este despre iubirea faţă de fani, iubirea faţă de muzică. Este singurul motiv pentru care fac asta. Fac asta pentru că voi suntei încă aici. Este incredibil! Deci cum să închieiem o noapte ca asta? Nu există o melodie care să încheie o noapte ca asta. M-am gândit mult la acest moment: mai am de cântat o singură melodie şi gata. Dar, ia ghiciţi, nu este finalul, pentru că mă voi întoarce şi anul viitor. Nu am voie să zic asta, dar ceva special se va întâmpla anul viitor, pentru că ştiţi că la anul sunt 5 ani de Untold”, a spus Armin Van Buuren în faţa fanilor de le Cluj Arena, de la Untold 2018. Apoi şi-a încântat fanii cu ultima sa piesă, dedicată fiului său, ascultată în premieră de fanii de la Untold.

 

Apoi a făcut INCREDIBILUL gest de a veni spre public şi de a-i îmbrăţişa pe fanii la care a ajuns de pe margine. A făcut asta de mai multe ori, a dat autografe pe steaguri, ba chiar a plâns de bucurie alături de fanii pe care i-a îmbrăţişat şi care i-au strigat numele minute întregi.

Related posts

Leave a Comment