Geoană: Dacă UDMR nu e atent, nu rămâne nici urmă de udemerist la guvernare în 2012


Preşedintele Senatului Mircea Geoană a declarat, sâmbătă, că dacă UDMR nu e atent, nu va mai rămâne nici “urmă de udemerist la viitoarea guvernare”. Declaraţia a avut loc în cadrul unei conferinţe de presă, la Teleorman, informează Mediafax.”Ne-am obişnuit cu joc destul de abil din partea UDMR. Ştie să-şi folosească cărţile, pentru că e clar că se prăbuşeşte puterea. Cel mai prost lucru pentru Traian Băsescu şi PDL este să piardă butoanele puterii în momentul alegerilor din 2012. (…) Singura lor preocupare e cum să rămână la butoatne să facă rost de bani şi să influneţeze alegerile de anul viitor”, a declarat Geoană.
Mai mult decât atât, social-democratul a arătat că discuţiile pe marginea reorganizării teritoriale reprezintă un exemplu tipic de energie politică şi de opinie publică consumată, în condiţiile în care România are probeleme mult mai importante.
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, la finalul şedinţei CRU a UDMR, că Uniunea susţine amânarea reformei administrative pentru toamna acestui an sau începutul lui 2012 şi a exprimat dezacordul UDMR pentru transformarea actualelor regiuni de dezvoltare în judeţe.

Related posts

Leave a Comment