Gala Transilvania Fashion, găzduită de Muzeul de Artă

Muzeul de Artă/Palatul Banffy din Cluj va găzdui unul dintre cele mai importante evenimente dedicate modei: Gala Transilvania Fashion.  Gala este aflată la cea de-a treia ediție desfășurată sub egida European Fashion Council și va avea loc în data de 15 iunie 2022.

Manifestarea este organizată de Asociația Culturală Pro Transilvania și produsă de dr. Matei Miko. Gala Transilvania Fashion prezintă publicului ținute couture cu piese spectaculoase prin abordare și creativitate, într-o viziune modernă și inovativă. Line-up-ul designerilor români cuprinde nume sonore, premiate și consacrate în arta creației vestimentare: Cătălin Botezatu, Inga Brăgaru, Eszter Péntek, Rita Mureșan, Marius Gheorghe, Anna Roman, Ioana Degău, Raluca Soare, Diana Borcea, Studio Cabal + Laura Olaru, Clara Rotescu și Antonia Nae.

“Prin eforturile conjugate ale echipei de organizare, Cluj-Napoca devine facilitator al unor noi colaborări naționale și internaționale cu profesionişti din industria internațională a modei. Este dorința noastră ca, dincolo de strălucirea și ținuta artistică de înalt nivel, evenimentul să permită participanților din industrie să stabililească parteneriate lucrative și să genereze o serie de proiecte vitale pentru racordarea sistemului fashion-ului din România cu cel din Europa”, a declarat dr. Matei Miko, producătorul Galei Transilvania Fashion.

Pentru că unul dintre țelurile organizatorilor este popularizarea artei vestimentare, cu sprijinul partenerilor evenimentului, intrarea la Gala Transilvania Fashion este liberă pentru toți iubitorii de modă.

Related posts

Leave a Comment