Forumuldefotografie, o iniţiativă a unor clujeni, a ajuns la 600 de membri


O mână de fotografi pasionaţi din Cluj au pus bazele, în 2012 a unui forum dedicat special fotografilor, fie ei profesionişti sau aspiranţi la acest statut. forumuldefotografie.com a strâns până acum peste 4.000 de mesaje şi peste 600 de membri.Iniţiatorii proiectului profesional sunt Lucian Bogdan, care moderează forumul, Sebastian Crişan, care a făcut programarea site-ului şi nu în ultimul rând Cristian Socaciu, administrator al forumului.

“Dacă înaintea apariţiei Internetului fotografii se întâlneau pentru a discuta problemele fotografice în fotocluburi, acum mi s-a părut binevenit acest forum unde fotografii pot schimba impresii şi pot avansa în fotografie”, a declarat pentru clujtoday.ro fotograful Cristian Socaciu.

El a precizat că în ciuda faptului că nu au fonduri pentru întreţinerea froumului, după un an şi jumătate acesta a strâns peste 4.000 de mesaje şi peste 600 de membri.

Formul conţine, în afară de secţiunea de comunicare între fotografi, ştiri, concursuri şi o rubrică de şcoală foto, dar şi o “piaţă” de aparatură şi de servicii foto pentru orice ocazie.

Related posts

Leave a Comment