Florăria Păpădie, o echipă tânără și plină de idei (A)

Păpădie Events este o firmă relativ tânără. S-a înființat în ianuarie 2015 ca și firmă de organizare evenimente. În luna noiembrie a aceluiași an au deschis două florării, una în cartierul Grigorescu pe Str. Alexandru Vlahuța nr 31 și una în cartierul Mănăștur, pe Str. Primăverii nr 4.Ideea lor a fost să aduca lucruri de calitate mai aproape de oameni, în cartiere, la prețuri medii. Pe viitor doresc să deschidă și alte puncte de lucru în celelalte zone ale orașului. Pe lângă buchetele și aranjamentele florale unicate, la Păpădie puteți găsi și decorațiuni clasice dar și handmade.

Au deschis deja și un site pentru livrări de flori la domiciliu pe care doresc să îl dezvolte și să îl facem cât mai atractiv pentru clienții noștrii – www.livramflori.ro. „Suntem încă în fază incipientă din punctul de vedere al dezvoltării siteului, însă în cel mai scurt timp o să ajungem la nivelul dorit și acolo.În același timp dorim să intensificăm și relațiile de colaborare cu fimele interesate de serviciile noastre oferind promptitudine și calitate la sediul clientului, fără costuri suplimentare legate de livrareˮ, declară administratorul companiei, Andrei Zorilescu.

Pentru segmentul de nunți și botezuri au contractat deja participarea la Cluj Napoca Wedding Show de la Grand Hotel Italia în perioada 22-24 ianuarie, Salonul Mireselor de la Expo Transilvania în perioada 28-31 ianuarie și la Nuntă de la A la Z Baia Mare în perioada 12-14 februarie.

www.papadie.net

www.livramflori.ro

www.facebook.com/papadiecommunity

0732-907107

Related posts

Leave a Comment