“Fata babei și fata moșneagului” din nou, la Puck

Unul dintre cele mai iubite spectacole pentru copii din repertoriul secției Teatrului „Puck”, „Fata babei și fata moșneagului”, după Ion Creangă, în regia Angelicăi Pamfilie, va avea duminică, 17 octombrie, pe scena instituției, de la orele 10.00 și 12.30.
Săptămâna a început pentru artiștii Teatrului „Puck” cu spectacolul „Cartea cu Apolodor”, după Gellu Naum, în regia Monei Marian, prezentat luni, 11 octombrie, la Cehu Silvaniei, în județul Sălaj. Marți, 12 octombrie, copilașii din Izvorul Crișului , județul Cluj, s-a bucurat de spectacolul „Csipike”/„Cipi, piticul uriaș”, în regia Ibolyei Varga. În aceeași zi, la sediul instituției clujene a avut loc o reprezentație a spectacolului „Cartea cu Apolodor”. De asemenea, miercuri, 13 octombrie, a fost prezentat pe scena de la „Puck” spectacolul „Jancsi és Juliska”/„Hänsel și Gretel”, în regia Ibolyei Varga.
„𝐄𝐥𝐞𝐟𝐚𝐧𝐭𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐜𝐮𝐫𝐢𝐨𝐬”, 𝐝𝐢𝐧 𝐧𝐨𝐮 𝐥𝐚 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥 „𝐏𝐮𝐜𝐤”
Sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 11.00, este programat spectacolul „A kíváncsi elefántkölyök”/„Elefănţelul curios”, după R. Kipling, în regia lui Koblicska Kálmán, într-o nouă versiune scenică semnată de Varga Ibolya.
Simpaticul elefănțel tulbură liniștea animalelor din junglă punând prea multe întrebări. Ca urmare, este alungat și trece prin multe aventuri. Până la urmă, ajunge să se întoarcă acasă mai înțelept și recâștigă încrederea animalelor.
În distribuție: Giriti Réka, Patka Ildikó, Pünkösti Laura, Bondár Tibor, Csortán Márton, György László și Urmánczi Jenő.
Spectacolul este prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.
𝐔𝐧 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐚𝐥𝐭𝐫𝐮𝐢𝐬𝐦 𝐬𝐢 𝐬𝐦𝐞𝐫𝐞𝐧𝐢𝐞, 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐛𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐢 𝐫𝐚𝐮
Totodată, duminică, 17 octombrie, de la orele 10.00 și 12.30, cei mici sunt așteptați la spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”, în regia Angelicăi Pamfilie.
Scrisă de Ion Creangă, „Fata babei și fata moșneagului” rămâne una dintre cele mai iubite povești pentru copii și părinți. Drumul către Sfânta Duminică și întâlnirea cu personaje fantastice precum Cățelușa, Părul, Fântâna și Cuptorul, sunt ilustrate scenic în spectacolul omonim regizat de Angelica Pamfilie. Respectând firul poveștii, spectacolul îi poartă pe cei mari și mici într-o frumoasă călătorie despre altruism și smerenie, despre bine și rău.
În distribuție: Ramona Atănăsoaie, Angelica Pamfilie, Adina Ungur și Iulian Lungu.
Scenografia este semnată de Andra Ștefan, sculptura de Florin Marin, pictura de Elena Ilaș, iar ilustrația muzicală de Ionuț Constantinescu. Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de doi ani.
𝐂𝐮𝐦 𝐬𝐞 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐳𝐢𝐭𝐢𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞
Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca la final de săptămână va costa 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți.
Abonamentul cuprinde șase intrări, la prețul de 60 de lei.
Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.
Rezervările pentru spectacolele Teatrului „Puck” se pot face și online, accesând linkul următor: http://puckpuppettheatre.eventbrite.com.
𝐑𝐞𝐠𝐮𝐥𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬
Conform legislației în vigoare, participarea la spectacolele Teatrului de Păpuși „Puck” va fi permisă DOAR pentru pentru cei care prezintă certificate digitate ale Uniunii Europene privind COVID-19, care atestă una din următoarele situații:
– sunt vaccinați complet împotriva virusului SARS-CoV-2 (au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare)
– au trecut prin boală (se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2).
Obligaţia de a prezenta certificatul verde se aplică în cazul persoanelor cu vârsta mai mare de 6 ani.
Evenimentele se vor desfășura cu participarea a maximum 50 de persoane.
Scanarea codulului QR de pe certificatul digital COVID-19 se va face folosind aplicația Check DCC, pentru verificarea autenticităţii, valabilităţii şi integrităţii certificatului, fără a se reține niciun fel de date sau informații din certificatul verificat.
Certificatul verde va fi însoţit obligatoriu de un act de identitate.
Spectatorii sunt rugați să respecte în continuare TOATE condițiile impuse de starea de alertă și să poarte mască de protecție.
De asemenea, este recomandat să ajungă mai devreme cu aproximativ 30 de minute, pentru achiziționarea biletelor și pentru efectuarea triajului epidemiologic, pe baza verificării temperaturii.
Persoanele care nu acceptă să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație. De asemenea, va fi interzisă intrarea persoanelor care manifestă febră sau probleme respiratorii.
Spectatorii își vor dezinfecta mâinile la intrare. Consumul de alimente și băuturi în locație este interzis.

Related posts

Leave a Comment