“Famiglia PSD” acaparează întreaga țară. Ilie Sârbu a fost promovat la Curtea de Conturi pentru merite în menținerea corupției în politică

De Monica Macovei, președinte M10, europarlamentar

Socrul premierului Ponta a renunțat la statutul de senator pentru a ocupa un post la Curtea de Conturi – vicepreședinte al Autorității de Audit. Ilie Sârbu, cercetat penal în dosarul retrocedărilor de păduri, va fi în conducerea instituției care, în mod normal, trebuie să verifice cum sunt cheltuiți banii statului.Pentru Ponta, Dragnea și PSD nu contează pregătirea profesională și competențele, integritatea și moralitatea celor numiți să conducă instituțiile statului. Pentru Ponta, Dragnea și PSD contează doar ca marea “famiglie PSD” să-și mențină puterea în țară.

“Famiglia PSD” a parazitat România și continuă să o facă, în timp ce președintele Iohannis și liderii PNL pledează pentru consens și pace politică.

Înțelegerea de la București, prin care un membru UNPR a ajuns primar general interimar, este încă o dovadă a bunei coabitări putere-opoziție. Această clasă politică va duce România înapoi, de aceea trebuie să o schimbăm.

Related posts

Leave a Comment