Doua spectacole pentru cei mici, in acest weekend la Puck

Cei mici sunt asteptati în acest weekend la Teatrul de Păpusi „Puck” cu două spectacole deosebite.

Este vorba despe Sărmanul Djoni si Arnika si despre Capra cu trei iezi.

„Szegény Dzsoni és Árnika”/ „Sărmanul Djoni si Arnika” este un spectacol adaptat după povestea lui Ervin Lázár, despre dragoste adevărată, responsabilitate, loialitate, perseverentă, libertate si multe alte valori fundamentale. Spectatorii Teatrului „Puck” îl vor putea urmări sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 11.00. Eroul actiunii este sărmanul Djoni, cel care în ciuda comploturilor Vrăjitoarei cu 100 de Chipuri, ajunge să îsi cunoască adevărata iubire: Árnika, frumoasa fiică a regelui Östör. Regia este semnată de Varga Ibolya. În distributie sunt Csortán Márton, Giriti Réka, György László, Kötő Áron, László Réka, Patka Ildikó, Urmánczi Jenő Spectacolul se joacă în limba română. Vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Duminică, 28 octombrie, de la orele 11.00 si 12.30, sunt programate reprezentatii ale spectacolului „Capra cu trei iezi”, după Ion Creangă.

Îndrăgită de generatii întregi de spectatori, povestea prezentată de artistii Teatrului „Puck” respectă conventia clasică a păpusilor la paravan. Punerea în scenă face apel, fără menajamente, la sentimente reale, la situatii de viată, la tipuri de caractere, formând astfel un bagaj emotional si rational cu care copilul rămâne după plecarea din sala de spectacol. Scenariul si regia sunt semnate de Doina Dejica, iar scenografia de Epaminonda Tiotiu. Din distributie fac parte Frunzina Anghel, Ionut Constantinescu, Ramona Atănăsoaie/Angelica Pamfilie, Laura Corpodean/Călin Muresan si Adina Ungur. Spectacolul se joacă în limba română. Vârsta minimă recomandată este de patru ani.


Related posts

Leave a Comment