Discotecile comuniste, subiectul unei expozitii la Cluj

O expoziţie care redă, cu ajutorul unor multiple mijloace vizuale, o parte din istoria recentă a României va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie. Expoziţia Disco BTT – Discotecile Perioadei Comuniste la Cluj-Napoca redă o parte din istoria recentă a României, despre care nu există în prezent o documentaţie foarte clară. Ea a rămas doar în memoria generaţiilor care au trăit-o: perioada anilor ’70-’80.

Expoziţia Disco BTT a fost organizată pentru prima dată în Bucureşti şi s-a bucurat de un real succes. 5000 de vizitatori au trecut pragul Palatului Ştirbei în toamna anului 2017. Expoziţia e construită cu ajutorul diverselor elemente audio-vizuale, combinate pentru a reda o emoţie concretă: muzică, proiecţii video, fotografii, decor, obiecte de recuzită, tipărituri, interviuri.

 

Expoziţia va putea fi vizitată de locuitorii din Cluj-Napoca şi din împrejurimi în cladirea situată în Piaţa Ştefan cel Mare nr. 18 în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie. Intrarea este liberă.

Related posts

Leave a Comment