Deschiderea stagiunii la Filarmonica din Cluj, amânată din cauza a două cazuri de COVID-19

Filarmonica de Stat Transilvania din Cluj amână deschiderea stagiunii din cauza faptului că doi dintre angajații din administrația instituției de cultură au fost diagnosticați pozitiv cu virusul COVID-19.

,,Din păcate, trebuie să vă anunțăm că deschidem stagiunea 2020/2021 cu o închidere. Sau, altfel, spus, că închidem Concertul de Deschidere a Stagiunii 2020/2021. Din orice sens vreți să citiți informația, rezultatul este același. Și, oricât de anormal ar părea, în circumstanțele prezentului, acest gest ține de normalitate”, au anunțat reprezentanții Filarmonicii Transilvania pe una dintre rețelele sociale.

Potrivit acestora, angajații infectați au fost internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, iar instituția de cultură a luat toate măsurile necesare pentru izolarea persoanelor care au intrat în contact cu aceștia și, de asemenea, pentru dezinfectarea spațiului de lucru.

Sala de concerte s-a închis, pentru o perioadă nedeterminată, urmând să fie furnizate noi informații legate de celelalte concerte din luna septembrie.

Cea de-a 65-a stagiune a Filarmonicii de Stat Transilvania din Cluj urma să înceapă oficial cu un concert de deschidere, vineri, 18 septembrie 2020.

Related posts

Leave a Comment