Derulează Săptămâna culturii Hip-Hop pentru tineri, proiect susținut prin finanțare județeană nerambursabilă

Proiectul “Săptămâna culturii Hip-Hop – cursuri de muzică, dans și desen pentru tinerii din Cluj-Napoca” se va derula începând de luni, 10 iunie 2024 până vineri, 14 iunie inclusiv.

Inițiativa Asociației Concrete Rockers este susținută prin intermediul finanțărilor nerambursabile de către CJ Cluj, ca urmare a selectării acesteia printre câștigătorii din acest an.

Obiectivul principal al proiectului este acela de a iniția tinerii într-o cultură vibrantă și în continuă creștere, care să le dezvolte laturile artistice și sociale. Persoanele care vor lua parte la eveniment vor beneficia de ateliere de Dj-ing, Breaking, Desen, Hip Hop și Teorie muzicală. Pe lângă ateliere aceștia vor participa la mai multe activități de echipă și workshop-uri care îi vor ajuta în procesul de învățare.

Grupul țintă în realizarea proiectului include peste 15 copii din casele de tip familial „Căsuța Bucuriei” și „Aksza” din Cluj-Napoca, precum și tineri din Cluj pe baza înscrierilor și în limita capacității spațiului de desfășurare a proiectului.

Evenimentul se va desfășura la Concrete Spot, pe strada Caracal nr. 3. Informații suplimentare la adresa: cnrtrockers@gmail.com.

Related posts

Leave a Comment