David Gabriel, noul presedinte al TSD Campia Turzii

David Gabriel este noul presedinte al TSD Campia Turzii, dupa ce Dragos Lup s-a retras din functia de presedinte. Noul presedinte a fost ales in unanimitate, mandatul acestuia va fi exercitat in perioada 2015-2017.David Gabriel va face echipa cu: Oltean Dan Sorin, in calitate de secretar general si Turean Andrada, Aldea Maria, Suciu Laura, Hiriza Francesca, Muresan Ionut in calitate de vicepresedinti, Dale Florin, Oara Andrei, Placintar Cristian – membrii supleanti.

“Sunt onorat de increderea colegilor mei si sunt convins ca echipa va sustine si activitatile organizatiei PSD Campia Turzii. Ne punem in serviciul agorei, in serviciul locuitorilor din Campia Turzii si mai ales a tinerilor.

A sosit timpul unei optici noi in relatia partid – tineret, pentru orice forma de manifestare si comunicare politica”
a declarat noul presedinte al TSD Campia Turzii.

Care este proiectul politic al presedintelui David Gabriel?

Organizatia TSD Campia Turzii trebuie sa devina din ce in ce mai puternica. SA DEA FORTA GENERATIEI NOASTRE. Tinerii sa se simta reprezentati de noi.

Sustinem activitatea PSD Campia Turzii, de aceea ne vom implica activ in agenda publica a partidului astfel incat in 2016 sa continuam alaturi de dl primar si consilierii locali dezvoltarea municipiului.

Castigarea fotoliului de primar si a majoritatii in consiliul local este o prioritate pentru TSD Campia Turzii

Il sustinem pe Dl Radu Hanga, sustinem proiectele administratiei locale conduse de dl Radu Hanga

DE CE ?

Pentru ca viata politica are nevoie de experienta, expertiza si fermitatea domiei sale.

Related posts

Leave a Comment