Cum au folosit doamnele din AFA încasările din Balul de Smarald

Doamnele din Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) din Cluj au donat dulciuri și rechizite, în valoare de 4.000 de lei, celor 65 de copii de la Centrul de Plasament numărul 8 Speranța, din Huedin.”Tot astăzi, se vor bucura de daruri cei 18 copii de la “Familia Regăsită”, de care doamnele din AFA Cluj se ocupă deja de 4 ani. Aceşti copii defavorizaţi beneficiază de ore de engleză – cu specialişti de la Interstudia, ore de muzică instrumentală – cu profesori de la The Beat şi vor primi, azi, ghetuţe confecţionate de Class Shoe, fructe şi dulciuri. Donaţia pentru ei este în valoare de 5000 de lei”, spun reprezentantele AFA.

Doamnele din AFA Cluj vor dona, săptămâna aceasta, copiilor de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă din Cluj-Napoca o tablă inteligentă, un laptop, un videoproiector și accesoriile necesare, în valoare totală de 6.000 lei.

O altă acțiune o va viza pe jurnalista Livia Beju, care suferă de sindromul Marfan, va fi susţinută de membrele Asociaţiei printr-o donaţie de 2.000 de lei, care va fi depusă în contul său.

În aceste zile, Asociaţia va vira suma de 1.500 de lei în contul deschis în sprijinul fetiţei de 3 ani, Nora Nagyi, care are nevoie urgentă de bani pentru o operaţie vitală în Statele Unite ale Americii.

Tot în această săptămână, suma de 1500 de lei va fi direcţionată pentru susţinerea echipei de handbal fetiţe a CSS VIITORUL, al Asociaţiei Judeţene de Handbal, în turneul PRESOV.

În acelaşi timp, a fost comandat un stereomicroscop optika SZR-8, cu cameră foto/video Optickam pentru diagnosticarea bolii Lyme, în valoare de 12.000 de lei, care va fi donat, în luna ianuarie, Spitalului Clinic de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca.

Tot din donaţiile strânse la Balul de Smarald, AFA Cluj a alocat sumat de 15.000 de lei pentru un proiect îndrăzneţ ce va fi demarat în luna ianuarie a anului 2014 şi prin care Asociaţia va oferi mamografii gratuite femeilor care nu îşi permit costurile unei astfel de investigaţii medicale.

Related posts

Leave a Comment