Cum a fost transplantat un colț din Vestul Sălbatic tocmai în Cheile Turzii VIDEO

O fermă din apropierea Cheilor Turzii a devenit una dintre cele mai îndrăgite destinații de vacanță pentru copii. În fermă, există 71 de ponei, care pot fi călăriți sau hrăniți, dar și multe alte animale. De asemenea, acolo se află și comoara piraților, dar și reproducerea unei așezări din Vestul Sălbatic, cu tot cu închisoare, bar și bancă.
Parcul poneilor din Cheile Turzii are țarcuri în care poneii pot fi hrăniți și mângâiați, dar și un traseu de un kilometru, pentru călărie. De asemenea, în fermă se află și alte animale, cum ar fi porcușorii de Guineea ori iepurașii. O parte din fermă amintește de Vestul Sălbatic. Există și un cort de indieni, fabricat după modelul celor din filmul Dansând cu lupii, dar și reproducerea unei așezări a cowboy-urilor, cu bar, închisoare, bănci ori case de lemn. Există și o instalație pentru căutatul aurului, de genul celor care funcționau în California, în secolul XIX. Părinții vin cu copii pentru a se bucura de ineditul acestei ferme. ”Copiii se bucură teribil atunci când găsesc pietricelele colorate despre care cred că sunt aur”, spun părinții, încântați de bucuria copiilor.

Succesul de care se bucură Parcul Poneilor este mai mare decât așteptările inițiale, spune proprietara fermei, Nicoleta Pintea. În parcul din Cheile Turzii se mai află un iaz cu hidrobiciclete, dar și unul pe care plutește comoara piraților. Copiii care vor să își serbeze zilele de naștere pot să facă acest lucru în sălile unui mic restaurant, care reproduce atmosfera din peștera piraților.

Related posts

Leave a Comment