Cum s-a supărat pe sat cetăţeanul Băsescu


Cetăţeanul Traian Băsescu s-a supărat pe sat. Motivul? Atacul cu caschete de poliţist aruncate peste gardul Palatului Cotroceni, locul de muncă al cetăţeanului Băsescu.Drept reacţie la protestul poliţiştilor, Traian Băsescu a decis să renunţe la serviciile Poliţiei Rutiere şi la cele ale Jandarmeriei. Iar protecţia augustei sale persoane va rămâne doar la latitudinea angajaţilor Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP).
Însă cetăţeanul Traian Băsescu încurcă borcanele. În primul rând, angajaţii SPP care l-au bătut acum câţiva ani pe secretarul de stat Şerban Pretor, pentru că acesta, aflat la volanul unui Trabant, nu i-a lăsat pe cei doi cretini, deghizaţi în civili, să-l depăşească, au demonstrat că nu întotdeauna protejează demnitarii. Uneori, îi mai şi bat.
Mai mult, nu ştiu ce se va întâmpla atunci când coloana oficială a preşedintelui României va porni pe stradă. Din câte ştiu, SPP nu are nici atribuţii legate de dirijarea circulaţiei, nici de amendarea şoferilor care nu dau prioritate coloanei oficiale. Aşa că, probabil, în lipsa posibilităţii de a-i amenda sau de a le suspenda carnetele de şofer, ofiţerii SPP îi vor împuşca pe cei care nu respectă Codul Rutier. Exagerez, bineînţeles. Însă la fel şi face şi Traian Băsescu atunci când renunţă la Poliţie şi la Jandarmerie. Din păcate, el exagerează pe banii mei. Şi ai tăi, cititorule.

Related posts

Leave a Comment