Cum s-a îmbogăţit Ioan Oltean cu peste 120.000 de euro într-un an


Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a câştigat, anul trecut, 120.000 de euro din vânzarea unui apartament, anul acesta el obţinând 20.000 de lei din înstrăinarea unui autoturism, potrivit celei mai recente declaraţii de avere postată pe site-ul Camerei Deputaţilor.Conform sursei citate, în cursul anului trecut Ioan Oltean a vândut unei persoane fizice un apartament cu suma de 120.000 de euro, iar anul acesta a înstrăinat, tot unei persoane fizice, maşina marca Peugeot la preţul de 20.000 de lei, informează MEDIAFAX.
Oltean şi-a păstrat însă un teren intravilan în Voluntari şi două suprafeţe de teren extravilan în Tunari şi Afumaţi. El mai are două apartamente la Bucureşti, respectiv unul la Bistriţa şi o casă tot la Bistriţa.
El deţine şi o maşină VW Golf fabricată în 2005.
Totodată, în declaraţia de avere apare faptul că are acţiuni la SC Teraplast Bistriţa în valoare de circa 264.000 de lei şi părţi sociale la SC Euroland 2002 SRL Bistriţa, firmă în care este asociat cu fostul secretar de stat Ioan Andreica la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, de la care DNA a ridicat mai multe acte.
În cursul anului trecut, Ioan Oltean a avut un venit total de 59.937 de lei ca vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. El a mai primit pentru diurne şi deplasări 20.351 de lei, iar din închirieri a câştigat suma de 60.000 de lei.

Related posts

Leave a Comment