Consilierii PNL-PDL blochează redeschiderea Spitalului de la Mociu!

Politicienii PNL şi PDL nu se dezic în privinţa dezinteresului manifestat faţă de locuitorii judeţului Cluj, un exemplu elocvent fiind votul negativ acordat în şedinţa de Consiliu Judeţean, din 30 martie 2015, privind redeschiderea Spitalului de la Mociu, prin respingerea unui referat de aprobare al proiectului de hotărâre privind acordul de principiu al Judeţului Cluj în vederea asocierii cu comunele Buza, Căianu, Cămăraşu, Cătina, Frata, Geaca, Mociu, Palatca, Suatu, pentru realizarea obiectivului „Centru de Sănătate Multifuncţional în comuna Mociu, judeţul Cluj”.

Sănătatea clujenilor, o glumă proastă de 1 aprilie, rostogolită din patru în patru ani de liberalii din Consiliul Judeţean.
Dacă acum 4 ani, chiar de 1 aprilie, Emil Boc închidea 67 de spitale, în acest an, în aceeaşi perioadă, consilierii judeţeni liberali au decis să păcălească sănătatea clujenilor.

După perioada de tristă amintire a guvernării PDL, în care Emil Boc, Alin Tişe şi întreaga camarilă PDL au închis spitale, „motivând că nu sunt bani”, în condiţiile în care astăzi, numeroşi miniştrii ai cabinetului Boc sunt acuzaţi de acte de corupţie iar liderii locali ai PNL şi PDL Cluj au fost şi sunt arestaţi şi cercetaţi de autorităţiile statului, actualii consilieri judeţeni liberali au refuzat solicitarea a opt comune prin care se cerea redeschiderea spitalului din Mociu.

„Ne exprimăm regretul că sănătatea locuitorilor din opt comune clujene nu este o prioritate pentru consilierii judeţeni liberali. Prin acest vot ipocizia şi indiferenţa acestora a fost devoalată. Grupul consilierilor judeţeni social-democraţi va continua să sprijine proiectele judeţului în funcţie de agenda clujeanului” a declarat dl. Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj.

Related posts

Leave a Comment