Concert simfonic sub bagheta dirijorului Mihail Agafița

Filarmonica de Stat ,,Transilvania”, își deschide vineri, 11 februarie 2022, porțile spre un univers al rafinamentului și al șarmului muzical.

Orchestra, sub bagheta dirijorului Mihail Agafița, va purta publicul, începând cu orele 19.00, în lumea bogată a simfoniei clasice, dând viață armoniilor lui Luigi Boccherini, Joseph Haydn și Johann Christian Bach. Lirismul deplin al Concertului în re minor pentru oboi de Alessandro Marcello va fi evocat de bine-cunoscutul maestru Aurel Marc.

Accesul spectatorilor în sala de spectacole va fi permis în limita locurilor disponibile, respectiv la o capacitate maximă de 30% din locuri.

Condiţiile de participare sunt următoarele:
– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;
– persoanele prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;

Atestarea vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 se va realiza prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19.

Purtarea măştii pe durata concertului este obligatorie.

Pentru desfășurarea în condiții optime a procedurilor de triaj epidemiologic de la intrare, publicul este rugat să fie prezent cu cca 30 minute înainte de ora de începere a spectacolului.

În ceea ce privește reducerile la achiziționarea biletelor, acestea se acordă pe baza carnetului de elev/ student şi pe baza cuponului de pensie, prezentate la casieria instituţiei. În cazul pensionarilor, reducerea se acordă celor a căror pensie nu depăşeşte 3.000 lei.

Related posts

Leave a Comment