Clujul, alături de Gabriel Petrea, la alegerile pentru președinția TSD

Gabriel Petrea este noul președinte al Tineretului Social Democrat. Petrea a fost ales sâmbătă, în cadrul congresului organizației de tineret a PSD. Pentru funcția de președinte TSD a mai candidat Gabriela Podașcă.

Gabriel Petrea, care până la congresul de sâmbătă a deținut funcția de secretar general al TSD, a obținut 801 voturi, iar Gabriela Podașcă 189 de voturi.Delegații TSD Cluj l-au votat pe Gabriel Petrea, acesta fiind extrem de apropiat de organizația clujeană în ultimii ani.

„A fost un congres în care s-au spus lucrurilor pe nume și cred că va exista un ReStart al organizației. Avem un adevarat lider se stânga, legitimat de peste 80% din voturi, care știe să facă echipă punând interesul TSD înaintea interesului personal”
a comentat votul, Alin Danci, președinte executiv al TSD Cluj.

Tinerii social-democrați din Cluj așteaptă acum aplicarea programului GPP, unul de stânga, mai apropiat valorilor occidentale: „Alegerile pentru desemnarea președintelui TSD au decurs cum cred că se aștepta majoritatea, cu mici excepții. Cred că este de acord toată lumea, că au fost alegeri reușite, nu doar pentru că a ieșit câștigător candidatul susținut de Cluj. Acestea fiind spuse îi doresc noului președinte să poată pună în aplicare toate planurile din programul cu care s-a prezentat în fața noastră odată cu depunerea candidaturii” a precizat vicepreședintele TSD Cluj, Cristian Grigore.

Related posts

Leave a Comment