ClujInsider.ro: Cine sunt câştigătorii Olimpiadei Cuget

Cel mai mare concurs de cultură generală dedicat tinerilor clujeni a ajuns la final. Din cei 8.000 de participanţi în prima fază a Olimpiadei Cuget, doar 51 au ajuns în finala gazduită de Universitatea Babeş-Bolyai. Olimpiada de Cuultură Generală a Tinerilor Clujeni – Cuget este organizată de filiala clujeană a Asociaţiei Femeilor de Afaceri, potrivit ClujInsider.ro.

Olimpiada Cuget şi-a încheiat cea de-a doua ediţie. Acest concurs are rolul de a-i stimula pe tineri să îşi dezvolte cultura generală, spune preşedinta Asociaţiei Femeilor de Afaceri din Cluj, Mihaela Rus.

 

În acest an, Luca Fărcaş de la Colegiul Naţional George Coşbuc a câştigat locul I la categoria claselor IX-X, Andrei Gatea de la Liceul de Informartică Tiberiu Popovici a câştigat locul I la categoria claselor XI-XII, iar George Dragoş Bogdan, absolvent al Universităţii Tehnice, a câştigat locul I la categoria destinată tinerilor cu vârste între 18 şi 25 de ani. Fiecare câştigător a primit suma de 2.500 de lei. Tinerii care au ocupat locul II la fiecare categorie au primit câte 1.500 de lei, iar cei de pe locul III au primit câte 1.000 de lei fiecare.

Related posts

Leave a Comment