Cluj: Un manager de la Microsoft și unul de la Nestle, în echipa iQuest„Una dintre satisfacţiile muncii mele este că pot participa la crearea de valoare adăugată într-un mediu atât de dinamic precum iQuest. Dată fiind rata de creştere a companiei şi planurile pentru a susţine o asemenea dezvoltare, voi asigura o creştere sustenabilă, voi monitoriza riscurile asociate şi voi înfiinţa şi integra procesele necesare în cadrul culturii organizaţionale puternice a companiei, menţinând în acelaşi timp flexibilitatea şi agilitatea iQuest”, a adăugat Thierry Malbrancke.

Cornelius Brody, fondator şi CEO al grupului iQuest precizează că: „În plus faţă de creşterea organică a companiei, ne-am asumat o strategie de specializare pe anumite industrii şi domenii cheie, precum şi extinderea pe alte pieţe din Europa de Vest şi Statele Unite. Extinderea echipei noastre executive va fi un ingredient important pentru a transforma această strategie în realitate. Suntem încântaţi să facem un pas atât de important împreună cu Thomas şi Thierry, şi să continuam dezvoltarea iQuest printr-un nou set de servicii, pe noi pieţe şi împreună cu noi parteneri”.

Compania iQuest este unul dintre cei mai importanți jucători ardeleni din domeniul IT. iQuest a fost fondată în anul 1998 și are sedii în România, Germania și Statele Unite ale Americii. În prezent, are 450 de angajați, care lucrează pentru companii de top. Anul acesta, iQuest a anunțat că își va mări echipa cu câteva zeci de ingineri, majoritatea în Cluj.

Related posts

Leave a Comment