Cluj Today – Quality Living sau cum să trăim frumos, o nouă apariție editorială

Povestea ClujToday.ro a început în anul 2009. Pe atunci, un site exclusiv online care să ofere știri de calitate părea o încercare sortită eșecului. Puțini credeau în eficiența promovării online și puțini credeau că social-media va deveni principalul mediu în care vor fi vehiculate informații și opinii.

Noi am mers atunci împotriva curentului, iar faptul că, după 11 ani, încă suntem aici arată că decizia de atunci a fost cea potrivită.

Acum, răspundem unei noi provocări: cum poate fi reinventată presa tipărită? Credem că am găsit răspunsul prin intermediul acestui produs editorial, pe care îl aveți în fața ochilor, în variantă răsfoibilă.

Este vorba de o revistă care să iasă de sub tirania clipei și care să își păstreze relevanța și după breaking news. Vă invităm să descoperiți firul roșu al acestei povești care s-a născut în clipa în care ați deschis revista noastră.

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm parteneriatul nostru cu Pastel Ceramica – Soluții pentru casă și grădină, cei care au acceptat să ne dezvăluie o parte din secretele unei vieți într-un mediu frumos.

Related posts

One Thought to “Cluj Today – Quality Living sau cum să trăim frumos, o nouă apariție editorială”

  1. […] Cluj Today – Quality Living sau cum să trăim frumos, o nouă apariție editorială […]

Leave a Comment