Cluj-Napoca devine centrul comerțului electronic

Cluj-Napoca devine pentru al cincilea an consecutiv, centrul comerțului electronic și al strategiilor online prin TeCOMM eCommerce Conference&Expo. Evenimentul va fi organizat în perioada 21 și 22 octombrie.
TeCOMM este unul dintre cele mai importante evenimente de ecommerce din Europa de Est și reunește la această ediție în Transilvania unii dintre cei mai buni speakeri naționali și internaționali.

Concret, evenimentul va aduce în Cluj-Napoca peste 40 de speakeri care vor oferi două zile de inovație în comerțul online, atât prin prisma primei zile a Conferinței care aduce keynote-uri și panel-uri de dezbatere, cât și prin a doua zi, care oferă participanților în total 16 workshopuri, prin intermediul evenimentelor conexe aflate sub umbrela TeCOMM: Digital Travel Forum și MarkDay.

În prima zi, 21 octombrie, va avea loc Conferința generală și Digital Travel Forum – conferință dedicată celor care activează în domeniul turismului.

A doua zi, 22 octombrie, va cuprinde workshop-uri tematice legate de epayments, logistică, usability, analytics, conversions, SEO, PPC, UX design. Tot în această zi va avea loc și conferința MarkDay cu workshopuri pe customer relationship, email-marketing, mobile-marketing, strategii de marketing și social media.

Zona Expozițională aduce împreună principalii furnizori de servicii de comerț electronic și pune la dispoziția participanților soluții și idei oferite de către aceștia.

TeCOMM se va încheia cu Awards Gala, unde vor fi premiați cei mai buni dintre cei care au contribuit la dezvoltarea industriei comerțului online.

TeCOMM Cluj-Napoca va scoate în evidență importanța fidelizării consumatorului și modul în care magazinele online este necesar să își realizeze strategiile pentru 2016.

Conceptul acestei ediții este Power to the Customers, ceea ce înseamnă că succesul magazinelor online stă în mâinile consumatorului. În eCommerce, tendințele actuale subliniază cât de important este ca fiecare business online să pună accent pe profilul consumatorului, comportamentul și nevoile acestuia. În prezent, succesul în online este al business-urilor care reușesc să fidelizeze și să readucă clienții pe site-ul lor.

Înscrierile la TeCOMM Cluj-Napoca, editia a 5-a, se fac pe www.cluj.tecomm.ro unde se va updata constant lista speakerilor. Organizatorii au pregătit prețuri speciale care oferă participanților reduceri considerabile din prețul integral al biletelor, în funcție de perioada înscrierii.

TeCOMM is Powered by Urgent Cargus.
Sponsori: Mastercard si Fan Courier.

Related posts

Leave a Comment