CLUJ: Declarații șocante ale șefului Poliției Române: ”Avem polițiști bețivi nenorociți”


Comandantul Inspectoratului General al Poliției Române, chestorul Liviu Popa, a făcut, la Cluj, o serie de declarații șocante. El a afirmat că este de acord cu concedierea unora dintre polițiști, pe motiv că ar fi bețivi și nenorociți, dar și că sindicatele ”se plâng ca muierea bătută de bărbat”.De asemenea, Liviu Popa a declarat că este un moment potrivit pentru a restructura Poliția, inclusiv prin concedieri. El a și explicat care este motivul pentru care a decis acest lucru. ”Pentru că este un moment extrem de prielnic de modernizare a Poliției și de asanare a mediului polițienesc. Am suficienți polițiști, știți foarte bine, bețivi, nenorociți”, a declarat Liviu Popa.
Potrivit șefului Poliției Române, de la intrarea în vigoare a statutului polițistului, circa 7.000 de polițiști au fost sancționați. Dintre aceștia, aproximativ 2.000 au fost sancționați de cel puțin două ori. În România, potrivit chestorului Liviu Popa, există 55.500 de polițiști. De asemenea, Liviu Popa a declarat că este supărat și pe sindicatele care șifonează imaginea Poliției Române.
”La noi, în Ardeal, se spune că se plânge ca muierea bătută de bărbat. Atâta plânsete de la sindicate! Să mă mai lase!”, a spus chestorul. Șeful Poliției Române a mai afirmat că sunt suficiente resurse și că nu există cote de carburant pentru mașinile de poliție. El a declarat că există o medie de 100 de litri, nu o cotă fixă, iar, dacă își dovedește eficiența, o mașină poate primi și 500 de litri de combustibil pe lună. De asemenea, chestorul Liviu Popa a declarat că le recomandă polițiștilor să nu uite că patrularea are loc, peste tot în lume, pedestru, nu cu mașina.

Related posts

Leave a Comment