Cine este cea mai frumoasă basarabeancă care învaţă la Cluj

Grupul de Iniţiativă Basarabeană din Cluj-Napoca a organizat concursul de frumuseţe „Miss Basarabia” care a ajuns la ediţia a V-a. În concurs s-au înscris 21 dintre care cele mai focoase basarabence, însă în urma preselecţiei doar şase dintre ele au ajuns în finală.

În urma celor şapte probe, una dintre ele a fost aleasă „Miss Basarabia 2017”, iar coroniţa i-a revenit Zinaidei Grîu. Ediţia din acest an a fost una specială, sub genericul „Femei care inspiră”.

 

”Mă numesc Zinaida Grîu, sunt nativă din zodia Leului şi am 18 ani. Locul meu de baştină este satul Cuhneşti, satul în care au copilărit şi au crescut Alex Calancea şi Valentina Naforniţă. Învăţ la Cluj deja de patru ani, anul acesta urmând să susţin examenul de Bacalaureat. Ador fizica, pisicile, ciocolata, cărţile şi fotbalul. Sunt prietenoasă, îndrăzneaţă şi responsabilă. Citatul care mă reprezintă în viaţa de zi cu zi îi aparţine lui Nelson Mandela, şi anume: „Că ai căzut nu are nici o importanţă deoarece numai modul în care te ridici contează.”. Titlul câştigat îl dedic mamei mele. Ea este persoana care mi-a acordat tot sprijinul şi susţinerea morală de care am avut mereu nevoie”, a spus Zinaida Grîu.

 

”Consider că fiecare participantă merită acest titlu şi mă bucur foarte mult că am avut ocazia să cunosc fetele în postura respectivă. Tinerele au fost excepţionale, iar juriul a avut sarcina de a desemna pe cea care s-a manifestat cel mai bine în cadrul concursului, astfel Zinaida a fost aleasă să poarte titlul „Miss Basarabia 2017”. Este o fată deosebită cu o frumuseţe interioară ce te face să vrei să o cunoşti!”, a spus Alina Bîlici, reprezentanta organizatorilor.

 

Concursul a fost organizat cu susţinerea Primăriei Cluj-Napoca, iar invitatul special a fost DJ-ul basarabean – Vanotek. Evenimentul a fost unul caritabil, astfel o parte din bani vor fi donaţi în data de 1 iunie în cadrul proiectului “Dăruieşte un zâmbet”.

Grupul de Iniţiativă Basarabeană este o organizaţie non guvernamentală, apolitică, nonprofit, cea mai importantă entitate de reprezentare a studenţilor şi elevilor din Republica Moldova care-şi fac studiile la Cluj.

Related posts

Leave a Comment