Ce premii vor fi oferite în cadrul conferinței MobOS Cluj-Napoca

Organizatorii celei mai mari conferințe dedicate sistemelor de operare mobile au pregătit premii consistente pentru participanți. Premiile vor fi asigurate de sponsorii evenimentului.”În cadrul primei zile a evenimentului, ziua de prezentări, se vor acorda premii celor mai implicați participanți. Sunt astfel pregătite două Fitbit-uri din partea Fortech, un Apple Watch și un Smartwatch LG din partea Yardi România, un elicopter-dronă din partea Endava, patru device-uri de găsire a obiectelor pierdute din partea Tintag și două pachete Enterprise Beacons din partea Onyx Beacon. La fiecare prezentare se va acorda un premiu fie celui mai activ participant, fie participantului cu întrebarea cea mai interesantă, aleasă de vorbitor”, spun organizatorii.

Ei mai promit că această conferință va fi una deosebit de interesantă. ”Mai sunt trei zile până la debutul celei de-a 3-a ediție a conferinței anuale MobOS (Mobile Operating Systems) la Cluj-Napoca. Desfășurată în perioada 18 – 19 februarie, la MobOS sunt așteptați anul acesta peste 200 de pasionați de dezvoltarea aplicatiilor mobile și internet of things (IoT). Vor fi două zile de sesiuni intensive, alături de șapte vorbitori internaționali și șapte vorbitori locali și naționali”, mai spun organizatorii.

”În pararel cu agenda pe cele două zile de conferință se va desfășura Târgul de Wearables unde și-au anunțat deja prezenta cu roboți și gadgeturi partenerii noștri Accenture și Tintag, precum și colaboratori și pasionați din comunitatea MobOS și dezvoltatori de wearables. Tot aici, vor participa și își vor prezenta produsele start-up-uri și inițiative locale din zona de mobile”, mai afirmă membrii echipei care organizează conferința.

Related posts

Leave a Comment