Ce pot vedea elevii la Muzeul de Istorie a Transilvaniei în cadrul Școlii Altfel

Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei oferă unităţilor de învăţământ clujene implicate în cadrul programului ŞCOALA ALTFEL, desfaşurat în perioada 7-11 aprilie, posibilitatea de vizitare la un preţ simbolic a celor două expoziţii temporare Iluzie şi reflectare. Viaţa artistică a lui Miklós Bánffy şi Jurnalul de modă veche. Rochia de bal (la sediul central, str. Constantin Daicoviciu, nr. 2) şi a Colecţiei de Istorie a Farmaciei (Piața Unirii nr. 28, colț cu Regele Ferdinand).Vizitele se pot face pe bază de programare iar preţul de intrare va fi pentru elevi, de doar 0,75 lei, respectiv 1,5 lei.

De asemenea, miercuri, 9 aprilie, în cadrul programului SĂPTĂMÂNA FAMILIEI, SĂPTĂMÂNA FĂRĂ TV, iniţiat de Asociaţia Zibo Help, muzeul oferă ACCESUL GRATUIT în expoziţiile temporare şi la Colecţia de Istorie a Farmaciei, în intervalul orar 10.00-16.00, participarea fiind posibilă de asemenea pe bază de programare. Pentru mai multe informaţii şi pentru a descărca biletului gratuit verificaţi pagina www.zibo.ro.

Pentru programare şcolile vor trebui să contacteze Muzeul în intervalul orar 9.30-15.00 la numărul de telefon: 0745394478, persoana de contact Ioana Gruiţă, pentru expoziţiile de la sediul MNIT, sau la numărul de telefon 0264 597 567 pentru Colecţia de Istorie a Farmaciei.

Related posts

Leave a Comment