Ce trebuie să ştii dacă ţi-ai luat bilet la Untold 2018

Festivalul Untold se apropie cu paşi repezi. Black Eyed Peas, The Chainsmokers, Jason Derulo, The Prodigy, Armin van Buuren şi mulţi alţii vor urca pe cele 10 scene ale festivalului. În 2018 toţi participanţii la Untold au posibilitatea să parcurgă în avans, online, o parte a procesului de check-in, pentru a câştiga timp la intrarea în festival.

Din data de 26 iulie fanii festivalului pot accesa aplicaţia Untold sau site-ul şi se pot înregistra cu o adresa de email pentru completarea procesului de check-in.

Fanii trebuie să completeze cu atenţie datele solicitate în formular, apoi să urmeze paşii şi să efectueze procesul de check-in. Aceştia vor putea efectua check-in şi pentru colegii lor, dacă pe respectiva adresa de email au fost cumpărate mai multe abonamente de festival. Organizatorii au pregătit un program prelungit pentru corturile de check-in, acestea fiind deschise şi în zilele pre-festival, în 31 iulie-1 august în intervalul orar 14.00 – 23.00, iar în zilele de festival intervalul orar este 12.00 – 08.00. Pentru acest lucru este obligatoriu să aibă un bilet valid şi un act de identitate valabil. În cazul în care fanii au finalizat procesul de check-in online, aceştia vor avea la dispoziţie încă 2 zile în plus pentru preschimbarea biletului sau abonamentului în brăţară, în Sala Sporturilor Horea Demian în zilele de 29-30 iulie în intervalul orar 14.00 – 23.00.

 

Tinerii sub 18 ani, pe lângă bilet şi act de identitate, vor avea nevoie şi de documentul care atestă acordul părinţilor care poate fi găsit pe site-ul festivalului. Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid şi însoţit de un părinte.

 

SISTEM DE PLATĂ LA UNTOLD

 

La fel ca şi anul trecut, sistemul de plată utilizat până acum de peste 2.500.000 de oameni în festivalurile din întreaga lume, Festipay, va fi implementat în această vară într-o formula integrată cu sistemul de acces, la festivalul Untold. Acest sistem integrat care aduce mai multă siguranţă pentru festivalier este pus la dispoziţie de Banca Transilvania. Pentru acest eveniment, participanţii vor avea la dispoziţie o brăţară din ţesut textil cu un chip RFID integrat.

 

Organizatorii festivalului Untold au pregătit peste 80.000 brăţări de acces cu sistemul de plată integrat. În perimetrul festivalului, vor exista 80 de puncte de încărcare a brăţărilor, iar pentru a evita cozile şi aglomerările, organizatorii recomandă participanţilor încărcarea brăţărilor înainte de festival, după parcurgerea procesului de check-in online, de pe aplicaţia Untold sau de pe site. Această modalitate de încărcare a brăţărilor va fi disponibilă şi în timpul festivalului şi va putea fi accesată direct din aplicaţia mobilă Untold.

Fanii care vor să folosească banii cash pentru încărcarea brăţărilor trebuie să ştie că în perimetrul festivalului va exista 1 ATM al Băncii Transilvania.

 

Banii de pe instrumentele de plată pot fi recuperaţi pe toată perioada festivalului doar numerar, de la orice credit point, până cel târziu, luni, 6 august, ora 10.00. Majoritatea căsuţelor credit point vor fi deschise în intervalul 12.00 – 06.00, iar în zonele cele mai frecventate, căsuţele vor rămâne deschise non stop.

 

RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE

 

În perioada 28 iulie-10 august pe străzile din zona stadionului Cluj Arena vor exista anumite restricţii de circulaţie, după cum urmează:

din data de 28 iulie şi până pe 8 august, Aleea Stadion va fi închisă circulaţiei rutiere,

din 31 iulie şi până pe 8 august este restricţionată circulaţia rutieră pe strada George Coşbuc, de la Splaiul Independenţei şi până la intersecţia cu strada Cardinal Iuliu Hossu, din 31 iulie până pe 8 august este închisă circulaţia rutieră pe Splaiul Independenţei, de la podul Garibaldi până la pod Napoca.

 

Se restricţionează secvenţial şi parţial circulaţia rutieră pe Splaiul Independenţei, de la Podul Garibaldi până la intersecţia cu strada George Coşbuc , din data de 26 iulie până pe 31 iulie şi din 8 august până pe data de 10 august.

Related posts

Leave a Comment