Candidații la președinție, invitați într-o dezbatere la Europa FM, moderată de Moise Guran

Europa FM a invitat public cei șase candidați susținuți de partidele parlamentare la o întâlnire electorală organizată joi, 7 noiembrie 2019, ora 20.30, la sediul acestui post de radio.

Candidații Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna, Mircea Diaconu, Theodor Paleologu și Kelemen Hunor sunt așteptați să își expună ideile, viziunea și intențiile față de România, să interacționeze între ei și să transmită astfel un mesaj de civilitate și de civilizație democratică, pe parcursul a două ore, moderate de jurnalistul Moise Guran.

Dezbaterea va avea loc indiferent de numărul celor care vor răspunde invitației noastre și va fi transmisă în direct la Europa FM, dar și video-live pe europafm.ro și pagina de Facebook Radio Europa FM.

Europa FM a acordat dreptul de preluare a imaginilor și sunetului tuturor televiziunilor, radio-urilor și site-urilor din România.

Related posts

2 Thoughts to “Candidații la președinție, invitați într-o dezbatere la Europa FM, moderată de Moise Guran”

 1. Talos Mircea

  Nu cred ca va fi o reusita, aceasta dezbatere, din cateva considerente. 1.Moise este un fel de Gica-Contra, un jurnalist vulcanic si adesea nedrept, care l-a atacat pe Presedintele Johannis, repetat si uneori nejustificat; de asemenea si-a deconspirat sustinetea pentru neo-marxistii usr-isti, el naputand fi MODERATOR. 2. Modul imperativ in care au stabilit cine, la ce ora si unde trebuie sa se prezinte candidatii, este unul lipsit de respect, poate chiar obraznic. Eu, in locul consilierilor lui K.W.J, l-as sfatui sa nu accepte nici o disputa cu contracandidati palavragii si certareti, statutul sau, de om serios si responsabil, care tace si face, avand de suferit in orice intalnire golaneasca. 3.Toate dezbaterile “multiple” , de pana acum, s-au dovedit a fi nerelevante, avand de castiga cateva procente neobrazatii, cei care au reusit sa produca “circul” cel mai savuros. 4. Dezbaterile cu impact si benefice, sunt cele televizate, cu doi, maxim trei candidati, relativ apropiati ca intentie de vot; ori acum, il avem pe presedinte cu aproape 50% din preferinte, ceilalti situandu-se cu 30% in urma.
  Poate se va accepta o dezbatere in turul al doilea, daca cel care intra nu este gen basescu.

  1. Simona Onea

   Dl Iohannis ar fi trebuit sa accepte/organizeze cel putin o dezbatere. Eu cred ca este prea linistit cu procentele din sondaje si ii este teama cu o dezbatere publica cu dl Paleologu si Dan Barna i-ar putea reduce din procente si popularitate. Daca nu i-ar fi teama atunci de ce nu ar face-o? Asa ca dl Iohannis se conserva pt turul 2. Trist.

   Din partea mea nu va mai primi niciun vot din cauza acestei atitudini. Incercati sa verificati si sa intelegi fiecare candidat la prezidentiale inainte de 10 noiembrie. Trebuie sa ne gandim la viitorul tarii si sa luam o decizie inteleapta. Iar Dl Paleologu, cu accentul lui pe educatie, pare cea mai buna alegere din punctul meu de vedere. Fiecare sa verifice si sa se hotarasca in cunostinta de cauza. Vb de viitorul tarii si al copiilor nostri.

Leave a Comment