Boc, speriat de microfoane


Premierul Emil Boc a remarcat că pe masa din sala în care a avut loc şedinţa Comitetului pentru situaţii de urgenţă se află două microfoane de la acelaşi post TV, dar a evitat să le atingă spunând în glumă că va fi din nou acuzat de ziarişti dacă o va face.”Dar Antena 3 de ce are două microfoane?”, a întrebat Boc. “E şi Antena 2”, a glumit un secretar de stat prezent la şedinţă. “Sunt Antena 1 şi Antena 3”, explică altă persoană prezentă în sala de şedinţă.
“Văd Antena 3 şi Antena 3. Nu mai pun mâna pentru că după aceea mă acuză…”, a conchis Boc. După ce un reporter i-a cerut premierului, în glumă, să returneze microfoanele, premierul a replicat zâmbind: “Aici suntem la situaţii de urgenţă, de aceea jucăm fiecare cu proprieteta lui, n-avem noi treabă cu ele”.

La începutul lunii aprilie, premierul a luat microfonul din mâna reporterului de la Realitatea Tv, în timpul unor declaraţii de presă, şi a acuzat posturile de ştiri Antena 3 şi Realitatea Tv de manipulare. Gestul său a generat protestele celorlalţi ziarişti.

Related posts

Leave a Comment