Bianca Ghelber și Alexandru Novac, atleții anului 2021 în România

Bianca Florentina Ghelber şi Alexandru Mihăiţă Novac au fost premiaţi, recent, cu titlurile de cei mai buni atleţi ai anului 2021, în cadrul ultimei reuniuni din acest an a Consiliului Federaţiei Române de Atletism.

Bianca Florentina Ghelber (aruncarea ciocanului) a fost aleasă cea mai bună atletă a anului la categoria senioare, după ce sportiva antrenată de Mihaela Melinte şi legitimată la SCM Bacău şi CSA Steaua Bucureşti, a ocupat locul 6 la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Alexandru Mihăiţă Novac (aruncarea suliţei), antrenat şi el de Mihaela Melinte şi legitimat la Clubul Sportiv Municipal Bucureşti, a fost desemnat ca cel mai bun atlet, la seniori, după ce s-a clasat pe locul 12  la aceleași Jocuri Olimpice din aceastî vară, conform informațiilor de pe pagina oficală de facebook a Federației Române de Atletism.

(foto: COSR & Medifax)

Related posts

One Thought to “Bianca Ghelber și Alexandru Novac, atleții anului 2021 în România”

  1. […] Bianca Florentina Ghelber şi Alexandru Mihăiţă Novac au fost premiaţi, recent, cu titlurile de cei mai buni atleţi ai anului 2021, în cadrul ultimei reuniuni din acest an a Consiliului Federaţiei Române de Atletism, potrivit ClujToday.ro. […]

Leave a Comment