Bază sportivă, complex de natație și centru cultural la Florești

Vești bune pentru floreșteni. Compania Națională de Investiții va finanța două proiecte majore în comuna Florești. Un centru cultural și o bază sportivă modernă. Terenul de peste 2 hectare pentru baza sportivă de 1,5 milioane de euro a fost pregătit în cartierul Cetatea Fetei, scrie Via Cluj TV.

Pe terenul pus la dispozitie de primarie vor fi amenajate un teren de fotbal, cu nocturnă și tribune pentru aproape 1 000 de spectatori, precum și un teren de minifotbal, handbal, baschet și tenis. Baza sportiva va avea cabinet medical, o clădire administrativă cu vestiare, parcare și autocar, anunță primarul Horia Șulea.

Un alt proiect care urmeaza sa fie finantat partial de Compania Nationala de Investitii in Floresti este un Centru Cultural. Acesta urmeaza sa fie construit în zona fostului poligon, pe un teren de peste 2.800 de metri pătrați.

Primăria mai speră că va putea construi tot cu sprijinul Companiei Naționale de Investiții un bazin școlar și un patinoar în zona școlii din Cetatea Fetei.

Related posts

Leave a Comment