Au răsărit primele flori la USAMV Cluj-Napoca – Află unde le poți găsi și care este prețul

Studenții de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară au anunțat faptul că primele flori sunt disponibile publicului. Cei care doresc să-ți înfrumusețeze casele si grădinile sunt așteptați să cumpere mușcate curgătoare, semicurgătoare și clasice, în 18 variante de culore, la preț unic de 10 lei/ghiveci.

“Mușcate, flori de sezon și plante aromatice la Sera floricolă din campus, din 24 aprilie 2023!
????????‍???????????????????? ????????Vă așteptăm cu bucurie, împreună cu colegii specialiști de la Sera floricolă din campus, unde veți găsi pentru amenajări de grădini sau terase mușcate curgătoare, semicurgătoare și clasice, în 18 variante de culore, la preț unic de 10 lei/ghiveci.
????????‍???????????????????? ???????? Alte plante de sezon disponibile sunt begonia, flori de miere, crăițe, flori de piatră (preț 2,5 lei/buc) și diverse plante perene (10 lei/ghiveci).
???? De asemenea, pasionații de plante aromatice au la dispoziție busuioc (4 soiuri), pătrunjel de frunze, leuștean și salvie.
⏰ Orar: luni-vineri, între orele 8.00 – 14.00. Vă rugăm să vă asigurați că aveți ambalaje pentru transport! ????????‍???????????????????? ????”, au anunțat cei de la USAMV.

Related posts

Leave a Comment