Angajaţii companiilor din domeniul energetic vor primi şi anul acesta prima de Paşte

Cele mai mari prime vor ajunge la angajaţii de la Complexul Energetic Craiova, 90% din salariu.În ciuda crizei economice şi a lipsei de bani de care se plâng guvernanţii, companiile deţinute de stat au ceva pus deoparte pentru Iepuraş. Adică le vor oferi angajaţilor bani lichizi sau tichete de masă de Paşte.
Cele mai mari prime vor ajunge la angajaţii de la Complexul Energetic Craiova, 90% din salariu. Leafa medie aici este de 3600 de lei. Angajaţii de la Complexul Energetic Rovinari primesc 630 de lei sub formă de tichete cadou. La Societatea Naţională a Lignitului Oltenia prima este de 600 de lei, iar la Compania Naţională a Huilei şi Complexul Energetic Turceni, 450 de lei.
La CNH trebuie spus că discuţiile cu sindicatul nu s-au finalizat dar cum nu există un buget aprobat, se va merge pe cel de anul trecut, adică 450 de lei.
O parte dintre aceste companii au în acelaşi timp şi datorii uriaşe către stat. La Transelectrica, Transgaz, Nuclearelectrica nu se dau prime, sau cel puţin aşa au anunţat cei din conducerea companiilor.

Related posts

Leave a Comment