Andreea Raicu împărtășește secretele frumuseții – Vedeta a scris o carte pe această temă

Andreea Raicu a fost inclusă, în repetate rânduri, în topul celor mai frumoase femei din România. Vedeta TV a publicat o carte, scrisă în colaborare cu Teodora Tîrcă, în care împărtășește secretele frumuseții. 

„În această carte, am adunat experiențele care m-au condus către descoperirea frumuseții mele naturale și autentice, precum și secretele pe care le-am învățat de-a lungul timpului de la specialiștii în îngrijirea pielii sau a părului. Iar dacă mă cunoști bine, știi că nu pot vorbi despre frumusețe fără să aduc în discuție echilibrul interior și alimentația sănătoasă, elemente care susțin o piele curată și frumoasă și un corp armonios. Pentru că și tu, și eu știm că niciun fond de ten nu va putea «corecta» o piele care suferă din interior”, a spus Andreea Raicu

În noua sa carte, „Secrete aflate pe pielea mea”, lansată la Bookzone, în colaborare cu Teodora Tîrcă, Andreea Raicu oferă o confesiune sinceră, fără filtre, care cuprinde tot ce a învățat despre conceptul de frumusețe în decursul carierei sale.

Andreea Raicu se consideră, mai presus de orice, un om împlinit. În încercarea sa de a fi mereu a fi un bun îndrumător pentru femeile care vor să-și găsească echilibrul și scopul în viață, a scris cărți de nutriție și dezvoltare personală, a ținut discursuri TEDx pline de inspirație și a lansat propria revistă online cu sfaturi despre tot ceea ce înseamnă bunăstarea fizică, mentală și emoțională.

Teodora Tîrcă este pasionată de scris și frumusețe, domenii despre care credea pe vremuri că sunt total opuse. Perspectiva ei s-a schimbat atunci când a început să pună în cuvinte, pe Andreearaicu.ro, ceea ce a descoperit pe parcursul documentărilor sale despre ingredientele de îngrijire care transformă pielea și despre tehnicile de machiaj ce evoluează cu fiecare an.

Bookzone a început în 2008 ca o agenție de marketing specializată în promovarea cărților și autorilor pe piața din România. Apoi, în 2015, pentru a sprijini chiar mai mult autorii proprii Bookzone a devenit o editură și o librărie online de succes. În prezent, lucrează cu autori care acoperă domenii diverse, precum romance, Young Adult, sănătate și nutriție, umor, dezvoltare personală și cărți pentru copii.

Related posts

Leave a Comment